Author Info

Popular Posts

Video Of Day

İletişim

ahgtasarim@gmail.com

14 Haziran 2019 Cuma

Firmalar için Facebook Reklam Ajansı

Firmalar için Facebook Reklam Danışmanlık Ajansı oldukça önemli ! Danışmanlık hizmeti ile reklamlarınızda Gösterim başı veya geri dönüşüm başı reklam ayarlamaları doğru olması bütçenizi doğru kullanmanızı sağlayacaktır.


facebook reklam danışmanlık



Reklam Dönüşüm Oranı Facebook Pixel


AHG Reklam Danışmanlık olarak sizlere işlerinizi büyütecek reklam fikirlerini ve doğru optime edilmiş reklam kampanyalarını danışmanlık hizmeti olarak sunmaktayız. Facebook Reklam hizmetinin sizin sektörünüze nasıl fayda sağlayabileceğini  görmeniz için Facebook pixeli kullanarak hacim ölçümü ve geri dönüşümlerle hedef kitlenize odaklanmanızı sağlayabiliriz.

Şimdi Gelelim facebook reklamlarını neden kullanmanız gerektiğine


  • Facebook reklamlarını neden kullanmalısınız ve nasıl başlayacağınız.
  • Ajansınız için Facebook pazarlamasının Yapılması ve Yapılmaması Gerekenler.
  • Facebook reklamlarınızın işe yarayıp yaramadığını ve izlenecek anahtar ölçümlerin nasıl yapılacağını bilmek.

Facebook Geri dönüş için gerçekten işe yarıyor mu? 

Facebook'ta 1,5 milyar kullanıcı var. (Bu Twitter ve Instagram'dan 3 kat daha fazla kullanıcı.) Potansiyel müşterileriniz Facebook'ta. Dogru etkileşim kuracak reklamlar ile bölgenize ülkenize hatta dünyaya hitap edebilirsiniz.

Facebook reklama nasıl başlanır ?


Facebook reklamlarındaki problem rehber kitap olmamasıdır. Eğitim yok ve sertifika yok. Hiç kimse gerçekten nasıl doğru yapılacağını bilmiyor - herkes deneme yanılma yöntemi ile başlıyor ve sonunda pes ederek vaz geçiyor. 

Facebook reklam yönetimini bir uçağın kokpitindeki kontroller gibidir. Çevirdiğiniz  her bir kadran, doğru bir sürüş oluşturmak diğer kadranlarla doğru orantılı olmalıdır.Bir yanlış hamle ile tüm uçuşu berbat edebilirsiniz. Bunu da müşterilerimizde sıkça duymaktayız.


Facebook reklamlarınızın işe yarayıp yaramadığını nasıl anlarsınız


Facebook reklamlarınızı her zaman izlemek için bir uzmana ihtiyacınız var danışmanlık sağlayan ve işlerini takip eden.. Sadece reklamla oluşturup işi oldu bittiye getiremessiniz ” kesinlikle düzenli olarak  reklamlarınız izlemeniz ve değerlendirmeniz gerekir.

Başarınızı gösterimlerden değil, kullanıcı katılımında - beğenilerinizde ve paylaşımlardan - ölçebilirsiniz. Bir gönderi ne kadar fazla paylaşılırsa, yatırım getirisi o kadar ucuz olur: Doğru şekilde yönetilirse, reklam fiyatları 3-5 kat düşebilir. Ancak, bunu izlemiyorsanız bütçenizi çok hızlı bir şekilde tüketeceksiniz demektir.

Sizde bugün AHG Fcebook Reklam danışmanlık hizmeti alarak işlerinizi büyütebilirsiniz!

iletişime geçmek için : 0544 448 26 45 no lu numaraya arayabilir veya whatsapp üzerinden detaylı bilgi isteyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:
Write yorum

Çalışmalarımız ve hizmetlerimizle ilgili
Güncellemeler için ABONE OLUN !