Author Info

Popular Posts

Video Of Day

İletişim

ahgtasarim@gmail.com

17 Şubat 2019 Pazar

Kahramanmaraş İnternet Reklam



Kahramanmaraş İnternet Reklam Google reklamları ile daha fazla kitleye ulaşın...


Google Adwords Reklamları ile Daha Fazla Trafik Sağlayın !

“Google AdWords, yani Google reklamı reklamlarınızı doğru kişilere, doğru yerde ve doğru zamanda göstermeye yardımcı olan karmaşık bir hedefleme sistemine sahiptir. ”
AHG Tasarım ve Reklam ,Google Reklamlarının ne kadar önemli olduğunu bildiği için bu konu hakkında müşterilerimize hizmet sağlamaktadır. Yaptığımız işin gereği Google ile ilişki kurmamamız göz ardı edilemezdi. Google günümüz şartlarında tüm dünyada hem bilgiye yön veren olağanüstü bir platform, hem inanılmaz bir ağa sahip bir iletişim aracı, hem de devasa bir iş ticareti geliştirme aracı olmuştur.

Google Adwords Nedir?

Adwords, firmaların müşterileri ile bağlantı kurmasına yardımcı olan bir çevrimiçi reklamcılık aracıdır. Çevrimiçi reklamınızı oluşturursunuz, Adwordse kimlere ulaşmak istediğinizi söylersiniz ve AdWords reklamlarınızı o kişilerin ekranında gösterir. Nokta atışı bir reklam aracıdır. Temel olarak Google Adwords’ün yaptığı budur.

Adwords Nasıl Çalışır?

AdWords, reklamınızı doğru kişilere doğru yerde, doğru yerde, göstermeye yardımcı olan karmaşık bir hedefleme sistemidir. Kampanyalarınızı hedeflemek için anahtar kelimeleri, konumu, demografik bilgileri ve daha fazlasını kullanmanız sizin faydanıza olacaktır.
AdWords kendi bütçenizi kontrol etmenizi sağlar. Aylık, günlük ve reklam başına ne kadar harcama yapacağınızı seçebilirsiniz. Minimum ve maksimum değerleri kendi reklam zaman planlamanıza göre girebilirsiniz.
Adwords de uzman desteği ile kişisel hesap arasındaki fark nedir?
Adwords ü basit anlamda kendiniz hesap oluşturarak kullanabileceğiniz gibi, Google Adwords Reklamcılığı Sertifikalı uzmanı veya Google Partner AHG Tasarım gibi reklam ajansları ile hesabınızı açtırabilir ve yönetilmesini sağlayabilirsiniz. Her ikisi arasındaki çok büyük olan fark TBM (tıklama başı maliyet), hedefleme, sizlere geri dönüşüm oranı gibi birçok konuda uzman ajansın sağlayacağı birim maliyetlerin minimum %50 daha düşük olmasını sağlaması, başka bir deyişle performansı daha iyi sağlamasıdır. Tüm bu işlemleri sizlere hizmet olarak sunmaktayız.
HIZLI İLETİŞİM İÇİN : 0544 448 Yirmi altı kırk beş numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Çalışmalarımız ve hizmetlerimizle ilgili
Güncellemeler için ABONE OLUN !